Jump to content

    Choose a background

Видео

Counter Strike 4.1

Статуси

Види сѐ

FaceBook

Latest Gallery Images

   

Новости и Известувања

ИЗВЕСТУВАЊЕ за еXtreme Arena серверите

Jan 19 2013 04:04 PM | SunRide in Известувања

Почнувајќи од денес 19.01.2013 од 18:00 часот планирано е серверите да бидат моментално оффлине се до 20.01.2013 поради мало средување на серверите. Со почит еXa Team Read story →    0 comments    -----

Повторно он-лајн

Dec 13 2012 08:32 PM | SunRide in Известувања

Серверите се повторно он-лајн , со подобар датa центар и со нови ИП адреси : [eXtreme Arena] Dust2 24/7 : 195.189.80.250:11111 [eXtreme Arena] HNS : 195.189.80.250:11113 [eXtreme Arena] DeathRun : ип наскоро... Со почит eXa TEAM Read story →    1 comments    -----

[WEB] Level System

Oct 29 2012 02:35 PM | tyiN in Известувања

Ставен е level систем на форумот. Секој член на секој наредни 100 неспамерски постови добива levelup. Има 10 Level-и. На членовите тој безпотребно спамираат на форум за да добијат повисок левел ќе бидат опоменети па суспендирани! Почеток: 0 Постови 1 Level: 100 Постови 2 Level: 200 Постови 3 Level: 300 Постови 4 Level: 400 Постови 5 Level: 500 Постови 6 Level: 600 Постови 7 Level: 700 Постови 8 Level: 800 Постови 9 Level: 900 Постови 10 Level: 1000 Постови Read story →    7 comments    -----

Заштита!

Oct 02 2012 08:56 PM | tyiN in Известувања

DeathRun и Hide N Seek повторно со автоматизирана заштита од хакови. Но овој пат читерите ќе бидат автоматски банирани за стално! Бидете внимателни! Read story →    0 comments    -----

Downtime!

Sep 10 2012 05:58 PM | tyiN in Известувања

Поради зголемување на перформансите на машината од Macedonia Game Host серверите ќе бидат исклучени 48 часа. Благодариме на трпението! Read story →    2 comments    -----